کرمان رصد

آخرين مطالب

ترفند از بین بردن کف روی آب گوشت در حال پخت | گوشت را با آب سرد بپزیم یا گرم ؟ مقالات

ترفند از بین بردن کف روی آب گوشت در حال پخت | گوشت را با آب سرد بپزیم یا گرم ؟
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش همشهری آنلاین به نقل از جام جم، بیشتر ما در حین پخت گوشت شاهد ایجاد کف در سطح و کناره‌های آب پخت هستیم. علت ایجاد این کف خروج بخشی از پروتئین‌های محلول گوشت به درون آب پخت است که در مجاورت حرارت پخت تغییر ماهیت داده و سبب تشکیل کف می‌شود. برخی افراد به دلیل ظاهر ناخوشایندی که در غذا ایجاد می‌کند این کف را جدا می‌کنند. بد نیست بدانید خونابه خارج شده از بافت گوشت‌هایی که انجمادزدایی شده‌اند نیز حاوی همین پروتئین‌های محلول است. خونابه و کف حاصل‌شده حاوی هورمون یا ترکیبات مضر خارج شده از بافت گوشت نبوده و نیازی به دور ریختن آنها نیست. روش درست پختن گوشت و مرغ یخ زده | سالم‌ترین روش یخ‌زدایی گوشت و مرغ را بشناسید در اینجا پرسش دیگری هم مطرح است مبنی بر این که شروع پخت گوشت بهتر است با آب سرد باشد یا آب درحال جوش؟ اگر گوشت با آب سرد شروع به طبخ کند مواد مغذی بافت گوشت فرصت بیشتری برای ورود به آب پخت دارند و اگر غذا، سوپ یا خورش باشد که همراه با آب‌گوشت مصرف می‌شود مانعی برای این روش پخت وجود ندارد اما اگر قصد بر مصرف بافت گوشت و نه آب آن باشد بهتر است که گوشت را با آب درحال جوش بپزیم، زیرا در اثر مجاورت گوشت با آب درحال جوش، پروتئین‌های سطح گوشت بلافاصله منعقد شده و مانع خروج هرچه بیشتر مواد مغذی گوشت به داخل آب پخت می‌شود؛ البته آگاه باشید پخت گوشت با آب درحال جوش می‌تواند سبب دیرپز شدن و سفتی بافت آن شود. کد خبر 845778 برچسب‌ها مهارت‌ها فوت‌ و فن مواد غذایی خبر مهم

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از جام جم، بیشتر ما در حین پخت گوشت شاهد ایجاد کف در سطح و کناره‌های آب پخت هستیم. علت ایجاد این کف خروج بخشی از پروتئین‌های محلول گوشت به درون آب پخت است که در مجاورت حرارت پخت تغییر ماهیت داده و سبب تشکیل کف می‌شود. برخی افراد به دلیل ظاهر ناخوشایندی که در غذا ایجاد می‌کند این کف را جدا می‌کنند.
بد نیست بدانید خونابه خارج شده از بافت گوشت‌هایی که انجمادزدایی شده‌اند نیز حاوی همین پروتئین‌های محلول است. خونابه و کف حاصل‌شده حاوی هورمون یا ترکیبات مضر خارج شده از بافت گوشت نبوده و نیازی به دور ریختن آنها نیست.
روش درست پختن گوشت و مرغ یخ زده | سالم‌ترین روش یخ‌زدایی گوشت و مرغ را بشناسید

کرمان رصد

در اینجا پرسش دیگری هم مطرح است مبنی بر این که شروع پخت گوشت بهتر است با آب سرد باشد یا آب درحال جوش؟
اگر گوشت با آب سرد شروع به طبخ کند مواد مغذی بافت گوشت فرصت بیشتری برای ورود به آب پخت دارند و اگر غذا، سوپ یا خورش باشد که همراه با آب‌گوشت مصرف می‌شود مانعی برای این روش پخت وجود ندارد اما اگر قصد بر مصرف بافت گوشت و نه آب آن باشد بهتر است که گوشت را با آب درحال جوش بپزیم، زیرا در اثر مجاورت گوشت با آب درحال جوش، پروتئین‌های سطح گوشت بلافاصله منعقد شده و مانع خروج هرچه بیشتر مواد مغذی گوشت به داخل آب پخت می‌شود؛ البته آگاه باشید پخت گوشت با آب درحال جوش می‌تواند سبب دیرپز شدن و سفتی بافت آن شود.
کد خبر 845778 برچسب‌ها مهارت‌ها فوت‌ و فن مواد غذایی خبر مهم

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/621913/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایجاد شکل خاصی از گرافن برای بهبود باتری سدیم یون

بانوان کرمانی نایب قهرمان لیگ گلبال کشور شدند

آغاز فروش شاسی بلند جدید کرمان موتور/ KMC A5 رسما وارد بازار شد (+ جدول فروش ، مشخصات و عکس خودرو)

دیوار مرگ؛ پیشنهادی هیجان انگیز برای ایمنی فضانوردان در ماه

ابداع پارچه‌ای نازک‌تر از موی انسان که جاذب صداست

1000 میلیارد ریال به توسعه زیر ساخت‌های جامعه ایثارگری قم اختصاص یافت

اجرای 100 متر جدول‌گذاری در منطقه بافت تاریخی اراک

اجلاس پیرغلامان به دنبال تکریم جایگاه ذاکران امام حسین است

ورود صنایع و خیرین به فعالیت‌های آبخیزداری کرمان

آغاز پخش «امتداد» در شبکه چهار سیما

راه‌های مقابله با انتشار حشرات در هوای گرم بدون استفاده از حشره کش

احتمال افزایش غلظت غبار در برخی مناطق کرمان

kmc a5 کرمان موتور + قیمت و مشخصات خودرو کی ام سی

ارائه خدمات رایگان شهرداری به دختران کرمانی

عامل شرارت و تیراندازی در عنبرآباد زمین گیر شد

ارزیابی سفری مهم؛ ترمیم رابطه؟

کاهش زمان سرددَم کردن قهوه از 24 ساعت به 3 دقیقه

دیدار مدیرکل مراجعات و پاسخگویی ایثارگران  با تیم ایثار جانبازان قم

جانبازان گرانقدر در صف اول ترویج فرهنگ متعالی ایثار و شهادت هستند

تجلیل مدیرکل بنیاد کرمانشاه از خانواده شهید «کریمی»

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جانباز معزز حمید گلچی در قم

حدود 1000 میلیارد ریال به توسعه زیر ساخت‌های جامعه ایثارگری قم اختصاص یافت

پیش‌بینی افزایش غلظت غبار در برخی مناطق کرمان

ماجرای تعلیق ارسال تسلیحات آمریکایی به اسرائیل

سردبیر بخارا: خارج از حوزه تمدنی ایران نمی‌توانم زندگی کنم

تداوم «دستاوردسازی» با آمار؛ آیا تراز تجاری ایران واقعا مثبت است؟

امیرعبداللهیان با هیأت اندیشه ورز وزارت امور خارجه دیدار کرد

وقتی چشم‌های ناسا به روی زمین بسته شوند!

مردی که مانند «زبل خان» اینجا، آنجا و همه جا هست!

ادای احترام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مقام شامخ شهدا در گلزار امامزاده ابراهیم قم

ستاد ارتباطات مردمی در مرکز توانبخشی ایثار قم برپا شد

دیدار نماینده تام ‌الاختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران  با تیم ایثار جانبازان قم

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید کنسولگری ایران

شمیم عطر رضوی در گلزار شهدای گمنام بندرعباس

20 هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن سمنان در دست ساخت است

شمیم رضوی در گلزار شهدای گمنام بندرعباس

رکورد صدور پروانه در بافت فرسوده کشور شکست

کشف و توقیف بیش از 41 تن چوب قاچاق در استان کرمان

وزش باد و خیزش گردوخاک پدیده غالب کرمان تا شنبه

آغاز بلیط‌فروشی دیدار تیم‌های تراکتور و گل‌گهر

افشای پرونده قتل مردی جوان در بشکه اسید

جنایت باورنکردنی دختر 10 ساله همه را شوکه کرد

ماجرای زنی که دختر 2 ساله‌ اش را با قرص کشت

اسامی 3 ساختمان‌ ناایمن تهران اعلام شد

جزییات کاهش سن دریافت گواهینامه موتورسیکلت

ورود صنایع و خیرین به فعالیت های آبخیزداری کرمان

حمله کیهان به «شرق»: باز هم که دروغ نوشتی

دست‌های بسته نتانیاهو

راز حذف رابرت مالی

سرمقاله مردم سالاری/ سفر مثبت گروسی و پیام ویژه احیای برجام